Wensen waarmaken

CommunicatieWijzer voor klanten en relaties, januari 2017

Reminder voor verbinders:
Hoe ga jij om met andersdenkenden? Veroordeel je ze, spreek je er schande van en denk je in vijandsbeelden? Of zie je achter iemands gedrag en woorden, zijn menszijn en pogingen om zijn behoeften te vervullen?
Als je getriggerd bent, is deze persoon vaak een perfecte leermeester om je verbindend vermogen te trainen. 
 

NICOLE'S UPDATE

Wij hebben sinds september een wensput in het park tegenover mijn huis. Ik liep er vandaag​ langs. De trap af naar de bron. Hoeveel wensen zouden hier liggen?

De afgelopen weken heb ik het met vrienden en collega's gehad over de hoogte- en dieptepunten van 2016 en de voornemens voor 2017.


Voor mij is helder dat ik enorm geniet van de professionaliseringstrajecten die ik binnen organisaties doe. En dat ik leiders en professionals graag begeleid bij hun verlangen meer verbindend te zijn. Om 'dwarsliggers' te zien als bronnen van wijsheid en creatieve ruimtes te scheppen om iedersbelang waar te maken.

Op verzoek van klanten en oud-deelnemers (die een vervolg willen), heb ik een aantal nieuwe open trainingen ontwikkeld. Deze bieden de 'essentials' die in de praktijk blijken te werken. En ze spelen in op de wensen die ik zoal hoor.  
Een wens doen is snel gedaan. Het waarmaken ervan vraagt om een voortdurend actieve houding.       

Ik hoop dat er iets van je gading bij zit. En dat je je wensen zult waarmaken! Nicole van Ladesteijn


AANBOD

NIEUW: Verbindend samenwerken II, 3 dagen, voor gevorderden
Voor professionals die de principes van verbinding kennen. Alleen is de praktijk vaak weerbarstig. In deze training ga je je vaardigheden verdiepen én verbreden. Je leert wat jou soms uit je kracht haalt en zet stappen op het vlak van zelfontwikkeling, klantrelaties en teameffectiviteit. 
Start: 10 mei 2017.

Verbindend leiderschap, 5 dagen
Met een relatief kleine investering, grote sprongen maken. Dat is de essentie van deze training voor (team)leiders. Uit de zeer gewaardeerde 10-daagse leergang hebben we de 5 essentials gehaald waaraan leiders het meest bleken te hebben. Deze krijg je op maat zodat je deze vaardigheden direct kunt toepassen in jouw werk en team.
Van gesprekstechnieken, tot gedragen besluitvorming, effectieve overleggen. zelfzorg en betrokken teamleden die samenwerken.
Start: 7 april 2017.

Voor de 4e keer: Verbindend samenwerken voor auditors, 2 dagen
Voor auditors die willen voorkomen dat hun rapport in de bureaula verdwijnt. Of dat auditgesprekken ontaarden in een wellis-nietes –steekspel.
Deze training geef ik samen met auditor en trainer Theresia Gommans, in opdracht van het IIA (voor 13 PE-punten).  
Start: 30 maart 2017.
Lees ons artikel: Gelijk hebben en krijgen, in Audit Magazine, nr 2 2016


OVER NICOLE EN COMMUNICATIEWIJS

Drs Nicole van Ladesteijn werkt als trainer, team- en organisatiecoach. Zij is eigenaar van CommunicatieWijs, een bedrijf dat bijdraagt aan iederbelang: levenverrijkend voor de klant, betrokkenen en het grotere geheel. Ofwel: zaken doen waarbij iedereen en alles beter wordt.

In–company trajecten voor training en team- en organisatiecoaching
Op basis van de klantvraag ontwerpt Nicole trajecten op maat die zij al naar gelang samen met een collega of een speciaal samengesteld team uitvoert.
Denk aan klantvragen als zelfsturing, waardevol evalueren, vertrouwen, eigenaarschap, een verbindende organisatie worden, professionalisering etc.

Basis- en verdiepingstrainingen
Ook biedt zij open trainingen als: een basistraining voor professionals Verbindend samenwerken en de tiendaagse leergang voor leiders/ managers/ directeuren Verbindend Leiderschap bij veranderingsamen met verandermanager Nanja Mol.
Hierin verwerkt zij de nieuwste inzichten en ervaringen over sociale innovatie, Deep Democracy, Verbindende Communicatie en transformerende managementpraktijken.

www.communicatiewijs.nl