Teamdag voor inspiratie en plezier

 

Wilt u met uw team, afdeling, regio of hele organisatie een effectieve én lichtvoetige teamdag? Een dag waar mensen lachen, leren en loskomen uit de waan van de dag en die zorgt voor een frisse wind door uw organisatie? Dan bent u bij VIER aan het juiste adres. 

Wat u krijgt
Op basis van uw doelen maken wij een programma op maat. Wilt u bijvoorbeeld meer handen en voeten geven aan uw strategie? Of, dat mensen elkaar beter leren kennen, ook informeel? Of werken aan meer effectieve communicatie en samenwerking? U krijgt van ons een totaalprogramma, van het begin tot het eind verzorgd. Bijvoorbeeld met plenaire onderdelen. Zo spelen wij herkenbare situaties na, leggen de pijnpunten bloot en betrekken ‘het publiek’ actief bij het oplossen ervan. 

U kunt daarnaast kiezen uit diverse workshops met actieve spelvormen als een quiz, competitie en nieuwe communicatietools voor in de praktijk. Waarbij je samen aan de slag gaat en waarbij je kennis en vaardigheden opfrist voor resultaten in de toekomst. Desgewenst bevat ons keuzemenu ook creatieve of sportieve werkvormen als boksen, zielen, of een lied, animatiefilmpje of kunstwerk maken. U krijgt dat wat bij u past. Wij werken met groepen van 20 tot 200 personen. 

Wie we zijn
VIER is een groep senior trainers/ trainingsacteurs/ coaches die met passie kwartjes laat vallen, de boel opschudt en het gereedschap van professionals aanvult. Door instrumenten uit het theater te mixen met communicatietechnieken en managementmodellen, krijgen teams vanuit verschillende invalshoeken een boost. 

Wij hebben onze sporen verdiend bij grote en kleine organisaties als Bol.com, Exact, NOS, Reclassering, Filmacademie, FIOD, Douane, Pink Elephant, en in de onderwijs-, cultuur-, zorg- en welzijnssector. Met trainingen als verbindend leiderschap, klantvriendelijkheid etc. En: daarnaast hebben wij acteer- en regie-ervaring (theaterstukken in Van Gogh en Rijksmuseum), waar theater wordt ingezet om mensen op een andere manier naar kunst te laten kijken. Allemaal werken we volgens de nieuwste didactische methodieken van trainingsexpert Karin de Galan.

Meer weten?
Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem contact op via info@4trainingen.nl of bel/mail met:

Nicole van Ladesteijn, 06 26 066 546, nicole@communicatiewijs.nl

Yvonne Kuhfus, 06 14434526, kuhfus@icloud.com

Rieneke van Wijngaarden, 06 14433192, rienekevanwijngaarden@gmail.com


Drie van de VIER
Drs. Nicole van Ladesteijn is enthousiast, gedreven en expert als het om verbinding gaat. Vanuit haar communicatie-achtergrond heeft zij al menig mens, team en organisatie geholpen het ijs te breken, zodat het (weer) meer stroomt.

Yvonne Kuhfus, helder en to the point speelt zij met gedrag en effect. Dit doet zij als theatermaker, trainingsacteur, communicatiedocent, trainer en coach. Mensen te laten leren door ervaren is haar passie. Geen eindeloze powerpoints, gewoon doen en zien waar het schip strandt. Zij trekt het schip samen met de deelnemers weer vlot.

Rieneke van Wijngaarden is een vaardigheidstrainer met een breed repertoire aan trainingen, workshops en werkvormen in haar handtas. Haar kracht is die bagage om te zetten in een leerervaring die niet alleen resultaatgericht en nuttig is, maar ook nog eens leuk, gezellig, spannend en interessant! Emoties versterken tenslotte de leerervaring! En dat geldt voor een workshop over feedback, maar ook voor een MT-heisessie of een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers. 

aVier voor klanten