Verbindend samenwerken I, 3 dagen

   
                    TRAINING

VERBINDEND SAMENWERKEN I, BASIS

Geweldloze communicatie voor professionals - 5 sleutels om effectiever in je werk te wordenZó communiceren dat je je werk en je team naar een hoger plan brengt. Daarom draait het bij verbindend samenwerken. Hoe je met elkaar, in een goeie sfeer, mooie resultaten haalt.

Regelmatig belemmert ons gedrag de samenwerking, voortgang en het werkplezier. Bijvoorbeeld: Wat doe jij als er onderlinge spanningen zijn in het team? Hoe ga je om met een veeleisende klant die ontevreden blijft? Wat doe je met die lange e-mails of het saaie teamoverleg?

3 x een dag ga je intensief aan de slag met eigen casussen. Je krijgt sleutels die je toegang geven tot het hart van de communicatie. 

De 5 sleutels
1. Gespannen situaties de baas kunnen
2. Weten wat de ander beweegt
3. Eerlijk zijn én de relatie goed houden
4. Meetings en e-mails die werken
5. Gesprekken waarbij iedereen wint

Toepassing in de praktijk
Via praktijkopdrachten en intervisie pas je het geleerde toe in je praktijk. Zodat de kans op een blijvend effect maximaal wordt.

Voor wie:
Professionals, projectleiders, adviseurs, beleidsmakers die een doorbraak willen.

Duur: 3 dagen (van 9.30 – 16.30 uur)

Locatie: Arnhem

Data: 
Meld je aan: zodra we 4 deelnemers hebben plannen we via de datumprikker data waarop iedereen kan. 
De training kan ook als individueel traject gevolgd worden (tegen dezelfde prijs, in beperkter aantal uren).

Investering: Netto: € 1.200, ex 21% BTW. Incl. € 252 BTW is het totaalbedrag: € 1.452. Dit is incl. lunch en studiemateriaal.

Groepsgrootte: 4 – 12 personen.
NB: de training kan ook als individueel maatwerktraject gevolgd worden.

Te ontwikkelen competenties:
Uitdrukkingsvaardigheid, luistervaardigheden, inlevingsvermogen, samenwerken, sensitiviteit, resultaat- en mensgerichtheid, gedeelde macht, eigen verantwoordelijkheid, initiatief, klantgerichtheid, zelfreflectie, omgaan met conflicten. 

Verbindende/ Geweldloze Communicatie:
De training is gebaseerd op de procestaal Verbindende/ Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Leestip: De Empathiefactor - Het concurrentievoordeel voor effectieve organisatiess van Marie Miyashiro.

Trainer:
Drs. Nicole van Ladesteijn, communicatietrainer en –adviseur, met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Van bedrijfsleven, overheid tot non profits.

Inschrijven/ meer informatie:
Bel/ mail: Nicole van Ladesteijn, nicole@communicatiewijs.nl, 06 26 066 546.