Communicatiewijs

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

CommunicatieWijs in Arnhem helpt het ijs te breken zodat de zee van ruimte weer zichtbaar wordt. Via gesprekken, sesZies, coaching, facilitating, events en trainingen vanuit de sesZieruimte in Arnhem of op locatie, En via inspiratiemateriaal als boeken, blogs, video's en e-nieuwsbrieven

De klanten zijn zeer divers: van het bedrijfsleven, tot de (rijks)overheid en non profits. Lees praktijkvoorbeelden en quotes van klanten.


Eigenaar is Nicole van Ladesteijn.
Zij werkt als coach, facilitator en auteur vanuit de 3 Principes van de menselijke ervaring. Door haar brede en jarenlange ervaring op het vlak van communicatie, leiderschap en samenwerking, krijg je een frisse blik met ongekende mogelijkheden. 

 

CommunicatieWijs:
Leveringsvoorwaarden
Privacyreglement
Klachtenreglement
BTW-ID-nummer: NL001587470B70
KvK-nummer: 32074981

Ontstaansgeschiedenis
CommunicatieWijs is in 2009 opgericht.
De afgelopen jaren heeft Nicole ruim honderd organisaties begeleid en een paar duizend leiders en professionals gecoacht en ondersteund.