Leading from a fresh mind

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

LEADING FROM A FRESH MIND - 3-daagse voor (project)leiders, managers, directeuren, coördinatoren, account- en programmamanagers, senior adviseurs. 

Voorbij ego, intellect en technieken leider zijn 

Hoe zou het zijn om als leider je werk te doen vanuit onbegrensde mogelijkheden? Zonder (nog meer) nieuwe skills te leren of je een specifieke leiderschapsstijl aan te meten? Sta je open voor de mogelijkheid dat managen en leiding geven ook moeiteloos kan? Wil je voorbij concepten kijken en patronen (vanzelf) zien oplossen? 

De Pointing Sisters faciliteren inzichten die het mogelijk of zelfs onvermijdelijk maken dat jouw leven en werk compleet fris benaderd en beleefd worden. We organiseren hiervoor een driedaagse happening. Voor leiders (zowel in de publieke als private sector) met een open, nieuwsgierige geest, maar ook voor leiders die vermoeid zijn en wel wat frisheid kunnen gebruiken.

Samen gaan we in gesprek. We zetten leiderschap in een radicaal ander daglicht en nodigen je steeds uit om te kijken naar hoe het (al) werkt. We werken met praktijksituaties, vragen en reflecties uit de groep en met thema's als 'een negatieve mindset' (het is te veel, te complex en de organsatie werkt niet mee), 'moeiteloze wijsheid', 'fresh mind of frantic mind?' en 'samenwerken als contactsport'. Ook hebben we verrassende elementen met gastsprekers.
Zie hieronder het programma voor de details.

Deze 3-daagse is een mind-twisting ervaring. Hard werken en weerstand worden vervangen door het spelen van ‘the game of life’; (overdreven) serieusheid valt weg én het werk wordt gedaan. Zonder dat dit het streven is, kun jij meer ruimte, plezier en vrij zijn ervaren. En openen er onverwachtse deuren voor jouw team, de organisatie en samenleving.

Data (in overleg)
Via de datumprikker prikken we de data voor de 3-daagse zodra we meer dan 4 belangstellenden hebben. Maak je belangstelling kenbaar en je hoort spoedig van ons!
Doorgaans vindt de 3-daagse plaats van donderdag t/m zaterdag, van 9.30 - 16.30 uur.  

Locatie

Landgoedhotel Villa Vennendal in Nunspeet.
Desgewenst kun je zelf aanvullend een logeerarrangement boeken. 
Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Investering
€1.295, ex 21% BTW (Inclusief € 272 BTW is het totaalbedrag: € 1.567).
Dit is inclusief lunch en koffie/thee.
Inclusief bonus: drie online vervolgsessies van een uur om verder te verdiepen, te spiegelen en te reflecteren.


Meer informatie/ inschrijven
Heb je vragen, wil je graag een vrijblijvend gesprek of de 3-daagse wat voor je is en/of wil je je inschrijven? Bel, app of mail:
Nicole van Ladesteijn, 06 26 06 65 46, nicole@communicatiewijs.nl
Angela Mastwijk, 06 21 50 12 40, angela@shiftacademy.nl

Pointing sisters
Nicole van Ladesteijn en Angela Mastdijk belichten wat jij altijdal wist maar misschien even kwijt lijkt te zijn. We werken vanuit non-dualiteit en de 3 principes van Sydney Banks.
Nicole heeft als communicatie-deskundige jarenlange ervaring in het begeleiden van leiders, professionals, teams en organisaties. Van NOS, WNF, NS tot overheid en zorg-, onderwijs-en welzijnsinstellingen. Zij schreef de boeken CommunicaZie en De mind van het padje en is eigenaar van CommunicatieWijs.
Angela heeft een achtergrond in het bankwezen cq. de financiële markten en heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van groepen en individuen als mede-oprichter van Shift Academy. Zij is (mede-)auteur van onder andere het boek ‘Het Mag Ook Makkelijk’. 

Programma
Donderdag

9.30 Welkom
Sessie 1: Waar komt jouw kano vandaan?
12.30 – 14.00 Lunch
Sessie 2: Niet te doen. Stress, (werk)druk, wakker liggen, verveling en ander ongemak
16.30 Einde

Vrijdag 
Sessie 3: Wat valt er te leiden?
12.30 – 14.00 Lunch
Experience met gast
Sessie 4: Gedoe in de tent: wie leidt nu wie
16.30 Einde

Zaterdag 
Sessie 5: Hoe het (al) werkt
Kwantum bubble talk door natuurkundige.
13.0 – 14.00 Lunch
Sessie 6: Leading from a fresh mind
15.30 Einde


Ervaringen juni/juli 2023-groep 


“Er is een steen verlegd in de rivier”

“Het voelt alsof ik op wereldreis ben geweest en er iets is 'geshift'!”

“Dank voor deze nieuwe en frisse inzichten en levenspuzzeltjes”

“Er is een luikje opengegaan”

“M’n hoofd is gedraaid en ik heb al meteen wat inzichten toegepast”

“Super leuk programma” 

“Het was een voorrecht om afgelopen dagen met jullie wijze vrouwen door te brengen”

“Zeer waardevol”

Wat levert deze retraite op?
Dat je je deze vraag wellicht niet meer gaat stellen. 
Omdat je je realiseert dat wat je doet van binnenuit komt en dat het leven geen reis richting resultaat is. Je beseft dat er vanzelf geleid wordt en resultaten worden geboekt. Dat ieder moment een nieuwe frisse ervaring is. Waardoor het streven naar en labellen van effecten als ‘een meer ontspannen leider zijn’ of ‘meer concept-loos bewegen’ als vanzelf wegvallen.