Coaching

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Coaching/ gesprekken voor managers, leiders, bestuurders, (senior) professionals, jongvolwassenen en ouderen. 
 

I. SesZies

Wil jij jouw probleem of uitdaging doorzien voor wat het is? Bijvoorbeeld werkfrustraties, deadlines, zoektocht naar ander werk, het niet-weten, wakker liggen, stress etc.
Zin in een frisse blik, voor nieuwe gezichtspunten?
Kijken vanuit een superpositie waardoor gedoe als vanzelf oplost?

Samen kijken we naar de basis of de bron van waaruit een probleem of uitdaging gecreëerd wordt. Daar zit alle wijsheid die je nodig hebt.
Boek hier rechtstreeks in mijn agenda een gratis online of live gesprek van circa 30 - 45 min. We drinken dan samen virtueel koffie over iets wat jou op dat moment bezighoudt. 

Wil je daarna meer?
Neem dan bijvoorbeeld een 5-ritten-kaart van 5 x een (online) sessie van 1 uur. Op jouw dag, tijdstip, in jouw frequentie.
NB: Voor wie in dienst is: Bekijk de mogelijkheden vanuit de werkgever om hiervoor het individueel leerbudget of keuzebudget te gebruiken. Als particulier: overleg eventueel over een korting. 

Nu al nieuwsgierig? Een e-boek voor jou! 
 

II: Niet(s)-te-doen-gesprekken voor 15-30-jarigen

Laagdrempelig, gratis, op korte termijn en blikverruimend. 
Wees welkom voor een (virtuele) koffie.
Online of op de bank in Arnhem. 


III: Coaching vanuit verbindend leiderschap/ verbindende communicatie

Wil je als verbindende leider of professional lastige situaties en samenwerkingen het hoofd bieden (en je de taal van de verbindende communicatie meer eigen maken)?
Wil je je blinde vlekken onder ogen zien en gaan voor win-win?

Ik kan je daarbij ondersteunen als executive coach voor managers, directeuren, CEO's. professionals (bij oa de NOS, Cito, WNF, het bedrijfsleven en onderwijs- en zorginstellingen), Vragen over een coachingsstraject? Of over losse coachsessies (als vervolg op een coachtraject)? Of het iets voor jou kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met Nicole van Ladesteijn.  

Enkele quotes van coachees
Voor mij is Nicole zonder fratsen onbewust bekwaam. Ze kan heel goed luisteren en heeft oog voor wie tegenover haar zit. In ons coachingstraject hebben we vooral gewerkt aan (geweldloos) communiceren.
Nicole liet me niet los. Ze weet waarover ze praat zonder betweterig te zijn, is belezen, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en liet me vrij om mijn eigen ontwikkeling te volgen. Kortom, professioneel en betrokken. Een meester”
, aldus Anne-Marie Anthonissen, manager Cito. 

“Nicole verdiepte zich in mijn situatie en kon zich daarin goed verplaatsen. Ze had verschillende manieren en methodes om de probleemsituaties te benaderen. Ze gaven me inzicht en handvatten om de situaties aan te gaan en op te lossen. 
Nicole is een sympathiek, hartelijk en integer mens zonder drempels; ik voelde me veilig bij haar, gezien en gehoord. Daarnaast nog haar enthousiasme en sprankelende energie!
Dit alles maakte, dat ik dankbaar ben, dat ik dit coachingstraject bij haar heb mogen doen", 
aldus een coördinator/ trainer van Sensoor, de landelijke luisterlijn.

"Tijdens de coaching werd mij telkens een spiegel voorgehouden. Hierdoor kon ik mijn eigen patronen goed zien. 
Na iedere sessie ging ik met concrete output naar buiten, waarmee ik altijd wat gedaan heb. Het gaf me licht"
, aldus een senior consultant bij een non-profit.

Ik heb de leergang verbindend leiderschap individueel gevolgd. Dat creëerde een unieke combinatie van het verdiepen in de materie van verbindend leiderschap met de persoonlijke aandacht van een coachtraject.
Een waardevol traject waarbij ik veel geleerd heb van Nicole en waarin we ook samen op ontdekkingstocht waren. Zonder dat het onduidelijk was waar we mee bezig waren. En dat typeert Nicole: ze kan werken met dat wat er is en wat zich aandient. Ze kan haar kennis inzetten op een nuchtere, no nonsens manier en dat combineert erg goed met haar warme persoonlijkheid.
Ik werd gezien, gehoord en begrepen, maar ook uitgedaagd, geprikkeld en geïnspireerd. En ja, ik kan iedereen een traject bij Nicole aanbevelen, als je je aangesproken voelt op de bovenstaande kwalificaties"
, aldus Silvia van der Werve, docent en trekker teamondernemerschap Avans Hogeschool.

Waaraan kun je denken?
Een coachtraject van bijvoorbeeld 5 of 10 sessies, afhankelijk van jouw vraag.
Om de circa 3 a 4 weken heb je dan een sessie en tussendoor werk je desgewenst met praktijkopdrachten en ontvang je literatuursuggesties.
Soms is een eenmalig gesprek voldoende.