Coaching

Coaching/ gesprekken voor managers, leiders, bestuurders en (senior) professionals. 
Twee beproefde opties voor elk wat wils: 

I. SesZies

Wil jij eens anders kijken naar problemen en uitdagingen (als werkfrustraties, deadlines, zoektocht naar ander werk) dan veelal geleerd wordt?
Zin in een vrije kijk, voor nieuwe gezichtspunten?
Kijken naar de wortel van gedoe in plaats van wroeten in interacties en denkpatronen?
Denken/ gedachten zien als 'mist': waterdruppeltjes in de lucht die het zicht tijdelijk beperken en vanzelf verdwijnen?


Vraag een gratis online gesprek aan van circa 45 min. We drinken dan samen virtueel koffie over iets wat jou op dat moment bezighoudt. 
Wil je daarna meer?
Boek de 5-ritten-kaart van 5 x een (online) sessie van 45 minuten. Op jouw dag, tijdstip, in jouw frequentie. Voor het tijdelijke kortingstarief van 500 euro (ex. BTW) en 605 (inc 105 BTW).
NB: Voor wie in dienst is: Bekijk de mogelijkheden om hiervoor het individueel leerbudget of keuzebudget te gebruiken. 

Een mind-twisting gesprek. Nu al nieuwsgierig? Een e-boek voor jou! 


II: Coaching

Zoek je een klankbord voor de drukte in je hoofd, stress in je lijf of om orde en focus te scheppen in de vele to do's?
Wil je als verbindend leider lastige situaties en samenwerkingen het hoofd bieden (en je de taal van de verbindende communicatie meer eigen maken)?
Wil je je blinde vlekken onder ogen zien?
Verlang je naar meer inzicht in hoe het werkt met gedoe?

Ik kan je daarbij helpen. Als executive coach voor managers, directeuren, CEO's. professionals (bij oa de NOS, Cito, WNF, het bedrijfsleven en onderwijs- en zorginstellingen), heb ik een rijk portfolio opgebouwd aan ervaring, competenties en technieken. Hiermee krijg je inzicht en oplossingen waarnaar je zoekt. 

Vragen over een coachingsstraject? Of over losse coachsessies (als vervolg op een coachtraject)? Of het iets voor jou kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met Nicole van Ladesteijn.  

Enkele quotes van coachees
Voor mij is Nicole zonder fratsen onbewust bekwaam. Ze kan heel goed luisteren en heeft oog voor wie tegenover haar zit. In ons coachingstraject hebben we vooral gewerkt aan (geweldloos) communiceren.
Nicole liet me niet los. Ze weet waarover ze praat zonder betweterig te zijn, is belezen, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en liet me vrij om mijn eigen ontwikkeling te volgen. Kortom, professioneel en betrokken. Een meester”
, aldus Anne-Marie Anthonissen, manager Cito. 

“Nicole verdiepte zich in mijn situatie en kon zich daarin goed verplaatsen. Ze had verschillende manieren en methodes om de probleemsituaties te benaderen. Ze gaven me inzicht en handvatten om de situaties aan te gaan en op te lossen. 
Nicole is een sympathiek, hartelijk en integer mens zonder drempels; ik voelde me veilig bij haar, gezien en gehoord. Daarnaast nog haar enthousiasme en sprankelende energie!
Dit alles maakte, dat ik dankbaar ben, dat ik dit coachingstraject bij haar heb mogen doen", 
aldus een coördinator/ trainer van Sensoor, de landelijke luisterlijn.

"Tijdens de coaching werd mij telkens een spiegel voorgehouden. Hierdoor kon ik mijn eigen patronen goed zien. 
Na iedere sessie ging ik met concrete output naar buiten, waarmee ik altijd wat gedaan heb. Het gaf me licht"
, aldus een senior consultant bij een non-profit.

Ik heb de leergang verbindend leiderschap individueel gevolgd. Dat creëerde een unieke combinatie van het verdiepen in de materie van verbindend leiderschap met de persoonlijke aandacht van een coachtraject.
Een waardevol traject waarbij ik veel geleerd heb van Nicole en waarin we ook samen op ontdekkingstocht waren. Zonder dat het onduidelijk was waar we mee bezig waren. En dat typeert Nicole: ze kan werken met dat wat er is en wat zich aandient. Ze kan haar kennis inzetten op een nuchtere, no nonsens manier en dat combineert erg goed met haar warme persoonlijkheid.
Ik werd gezien, gehoord en begrepen, maar ook uitgedaagd, geprikkeld en geïnspireerd. En ja, ik kan iedereen een traject bij Nicole aanbevelen, als je je aangesproken voelt op de bovenstaande kwalificaties"
, aldus Silvia van der Werve, docent en trekker teamondernemerschap Avans Hogeschool.

Waaraan kun je denken?
Een coachtraject van bijvoorbeeld 5 of 10 sessies, afhankelijk van jouw vraag.
Om de circa 3 a 4 weken heb je dan een sessie en tussendoor werk je desgewenst met praktijkopdrachten en ontvang je literatuursuggesties.
Soms kan ook een eenmalig gesprek voldoende zijn.