Training

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Een- of meerdaagse voor jou als leider/manager/professional: 

I. Leading From a Fresh Mind voor (project)leiders, 3-daagse

Een bijzondere happening voor leiders, managers, directeuren, programma- en projectleiders die een totaal fris uitgangspunt willen rondom leiderschap en leider zijn, voorbij welke leiderschapsstijl, -skills of -theorie dan ook.  

II. De Next Level in Samenwerking, voor ervaren professionals, 5 x dag

III. Van-Zelf-Sprekend Zijn, 1 dag

IV. (Online) 1-op-1 training/coaching Verbindende Communicatie/ Verbindend leiderschap

Maatwerktraject om jou verder te brengen bij onder andere: het aanspreken op ongewenst gedrag, verbindende feedback geven, constructief samenwerken en gaan voor de win-win bij verschillende belangen.

Op jouw tijdstip, volledig afgestemd op jouw ontwikkelvraag/ leerbehoefte/ casus en in jouw tempo. In een aantal sessies - van 45 minuten - krijgt je bouwstenen aangereikt en zorgen we dat je deze doeltreffend kunt toepassen.
Velen zijn je inmiddels voorgegaan en zijn superblij met wat het hen gebracht heeft.  
Neem vrijblijvend contact op met Nicole van Ladesteijn.

V. In-company training

De vraag van jouw organisatie is het vertrekpunt. Vervolgens ontwerp ik een training op maat die werkt, gericht op meer frisheid, het doorbreken van concepten en onbegrensde mogelijkheden. 

Zie de organisaties voor wie ik zoal werk en een aantal praktijkvoorbeelden en quotes van klanten.
Neem vrijblijvend contact op met Nicole van Ladesteijn.