Gesprekken voor 15-30-jarigen

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Niet(s)-te-doen?! DoorZie-gesprekken voor 15-30-jarigen

Laagdrempelig, gratis, op korte termijn en blikverruimend  

Ben of ken jij een jongvolwassene die een frisse kijk van buiten kan gebruiken? Maak dan gebruik van dit aanbod en/of stuur het desgewenst door. 

Voor als het even niet te doen lijkt. En/of bij keuzes, levensvragen of iets anders wat je bezighoudt. Van geldzorgen, depressieve of angstgevoelens, studiedruk of keuzestress.

Buitengewone gesprekken omdat we kijken naar wát het probleem creëert (in plaats van naar het probleem zelf). Als je dat mechanisme (door)ziet, kan heel veel onnodig denken wegvallen en komen antwoorden als vanzelf. Je hoeft daarvoor niets te doen, niets af te leren, te veranderen of niet anders te gaan denken.

Soms is het fijn met een buitenstaander van gedachten te wisselen of je hart te luchten.
Dit gesprek is fundamenteel anders dan bijvoorbeeld een gesprek met een psycholoog, therapeut of coach. Het is van mens-tot-mens, op basis van gelijkwaardigheid, waarbij ik ervan uitga dat jij alles al in je hebt waarnaar je op zoek bent. Net zoals je dat als kind had. Ik kan je helpen duiden en wijzen naar de ruimte voorbij onzekerheid en zorgen. 

Nieuwsgierig? Boek nu je (online) sesZie, rechtstreeks in mijn agenda of app/mail/bel me.
Deze (online) sesZies duurt ongeveer 1 uur.  

Over Nicole
Speciaal voor de groep 15-30-jarigen faciliteer ik de laatste jaren gratis gesprekken over dat het soms ‘niet te doen is’. Waarom? Omdat ik je graag ook dit perspectief wil bieden: dat er niets (met jou) aan de hand is, er niets te doen is en er vanuit een frisse toestand vanzelf gehandeld wordt.
Al ruim 15 jaar spreek ik met leiders, professionals over (samen)leven, samenwerken, communicatie en leiderschap, wat hen lucht, ruimte en rust geeft.